Condities - JARI Computertechniek

Go to content

Main menu

Condities

 

Condities

Particulieren verkoop:

Op nieuwe artikelen geven wij één jaar garantie maar dit kan afwijken als de fabrikant bijvoorbeeld een langer termijn hanteert wordt deze door ons overgenomen. Sommige fabrikanten en of merken hanteren een zogenaamde ophaal en terug bezorgservice, dit betekend dat u rechtstreeks met het serviceafdeling van deze leverancier contact op kunt nemen mocht er garantie moeten worden verleend.

Artikelen die door oneigenlijk gebruik of manupilatie door de koper / gebruiker schade hebben opgelopen dan wel defect zijn geraakt zijn uitgesloten van garantie.

Op alle gebruikte artikelen met een aankoopwaarde vanaf 50,00 euro geldt 1 maand garantie mits anders overeengekomen.

Bij aankoop van gebruikte goederen geven wij geen geld terug ook niet binnen het overeengekomen garantietermeijn. In of omruilen is wel mogelijk. Mocht na aanschaf van een artiekel onverhoeds in het garantietermijn een klacht ontstaan die niet te repareren valt en het artikel is niet voor een gelijkwaardig of beter te vervangen dan kan het aankoopbedrag terug worden gegeven.  

Fouten in fotos, tekst of prijszetting voorbehouden.

Artikelen worden uitsluitend op verzoek en op risico van de klant verstuurd, artikelen kunnen worden verzekerd maar de klant dient dit zelf aan te geven. Artikelen met een totaal gewicht tot 25 kilogram worden verstuurd, in andere gevallen kan het artikel(en) alleen worden afgehaald op afspraak in ons magazijn. Afhankelijk van het artikel worden € 3,50 in rekening gebracht voor verpakkingsmateriaal. Goederen tot 25 kilogram versturen wij met TNT post, wij hanteren hun verzendtarief.

Verzenden naar andere west-europese landen € 25,00

Als artikelen voor en onder garantie naar JARI worden verzonden komen de verzendkosten voor rekening van de verzender voor zowel de heen- als de terugweg als dit nodig mocht zijn.

Indien een artikel op verzoek van de klant word verzonden gebeurd dit uitsluitend op basis van vooruitbetaling en op kosten van de koper.

Alle artikelen mogen voor aankoop worden uitgeprobeerd ook met meegebrachte applicaties van de koper zoals programmatuur.

Goederen die worden afgehaald in ons magazijn moeten contant worden afgerekend.

Handelaren / wederverkopers

Op gebruikte artikelen die JARI door verkoopt naar de handel zoals export of detailhandel enz. geven wij geen garantie tenzij dit duidelijk op de factuur staat vermeld! Goederen mogen 100% worden gecontroleerd voor ze worden afgenomen. Mocht JARI van zijn leveranciers garantie krijgen wordt deze automatisch door gegeven naar de afnemer(s).

Goederen die op rekening worden geleverd blijven eigendom van JARI tot het volledige factuurbedrag is voldaan! 50% van het totale factuurbedrag dient bij aankoop te worden voldaan. Wij geven onder geen beding goederen in consignatie.

Aan prijzen en specificaties weergegeven bij artikelen kunnen geen rechten worden ontleent. In conflictsituaties conformeren wij ons aan het Nederlandse rechtsysteem!


 
zoeken
Back to content | Back to main menu